Wijnmakersdiner in Samenwerking met Restaurant O&O en Weingut Wilhelmshof


In samenwerking met Restaurant O&O in Sint Willebrord organiseren wij op donderdag 3 november een fantastisch wijnmakers diner. Eigenaresse en wijnmaakster Barbara Roth van Sekt und Weingüt Wilhelmshof komt persoonlijk op deze avond tekst en uitleg geven over dit bijzondere wijnbedrijf met een nationale en internationale reputatie. Op deze avond proeft u een aantal van de meest mooie wijnen in combinatie met een prachtig diner dat Danny Tsang en zijn team voor u zal verzorgen. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!! De aanmeldingen voor deze speciale avond gaan via Restaurant O&O: info@restaurantoeno.nl of via telefoonnummer: 0165-383249. Wij bieden deze geheel verzorgde avond aan voor € 89,50 p.p.

 

Aanvang: 18:30- afsluiting rond: 23:00

 

Adres:

Dorpsstraat 138
4711 EL ST. WILLEBRORD

rbara Roth van Sekt und Weingüt Wilhelmshof komt persoonlijk op deze avond tekst en uitleg geven over dit bijzondere wijnbedrijf met een nationale en internationale reputatie. Op deze avond proeft u een aantal van de meest mooie wijnen in combinatie met een prachtig diner dat Danny Tsang en zijn team voor u zal verzorgen.
Reserveer deze datum alvast in uw agenda!!
De aanmeldingen voor deze speciale avond gaan via Restaurant O & O : info@restaurantoeno.nl of telefonisch via telefoonnummer: 0165-5383249.
Wij bieden deze geheel verzorgde avond aan voor € 89,50 p.p.
aanvang: 18:30 afsluiting rond: 23:00

 


Restaurant O&O Oriëntaals Restaurant


Chef de cuisine Danny Tsang en gastvrouw Helena delen nu al meer dan 30 jaar hun passie voor goede wijnen en de verfijnde Orientaalse keuken in een inspirerende omgeving met hun gasten. Een bezoek aan O&O staat garant voor een avond genieten van bijzondere, Orientaalse gerechten die hun oorsprong vinden in Maleisie, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Wij nemen u graag mee op een culinaire verkenningsreis. Het Culinaire Team staat onder leiding van chef, Danny Tsang en wordt ondersteund door sous-chef Maurice Leltz, Rob van Oorschot, Mike Tsang en Stijn Antens.

Weingut Wilhelmshof

 

Een Amfitheater; zo wordt het panorama van Siebeldingen en het berglandschap al sinds de oudheid omschreven. Dit is het toneel van een bijzonder wijnbedrijf: Wilhelmshof. Dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring in wijnmaken die dateert uit de tijd van voor de dertigjarige oorlog. De traditie en passie wordt van generatie op generatie doorgegeven en op dit moment staan twee jonge oenologen, Barbara Roth en haar man Thorsten aan het hoofd van een zeer gastvrij en vriendelijk familiebedrijf. Wilhemshof heeft zich internationaal bewezen in het maken van mousserende wijnen "Sekt", deze top kwaliteit behoort in veel gerenommeerde wijnconcoursen tot de tien beste mousserende wijnen uit de wereld, tussen de grote bekende Champagne huizen. Passie voor wijnmaken in combinatie met bijzondere wijngaarden resulteert in zeer hoge kwaliteit. Het zijn de verschillende wijngaarden die uiteindelijk de stijl van de wijn bepalen, zo staat 'Sonnenschein' voor de wijngaard met gemiddeld 1800 uren zonneschijn in het zuiden van de Pfalz regio en typeert de bodem van de 'Frankweiler Kalkgrube' de wijnen in hoge mate door de kalk in deze wijngaard. De wijnen van Wilhelmshof typeren zich door finesse, elegantie en harmonie met een duidelijke 'Signature' van de wijngaard waar deze druiven worden geoogst. Klei, leisteen en zand zijn de bodemschatten waarop de stokken tot optimale rijping komen. De diversiteit aan druiven die zijn aangeplant zijn; Weißer Burgunder, Grauer Burgunder, Spätburgunder en zeker ook de Riesling, een druif van echte top kwaliteit. Streng toezicht en een biologisch organische manier van werken dragen bij aan de uitzonderlijke kwaliteit die deze familie produceert. De kelder is al even zo belangrijk, de beste wijnen van Spätburgunder, Weis en Grauer Burgunder liggen op houten vaten te rijpen om deze een extra dimensie mee te geven, en de zo beroemde "Sekt" wordt volgens dezelfde methode gemaakt die al jarenlang wordt gebruikt voor Champagne. Dit alles maakt Wilhelmshof tot één van de pareltjes van Duitsland.Commentaren: 0