Wijnmakersdiner in Samenwerking met Restaurant van Ouds - Bavel


 

 

In samenwerking met Restaurant Van ouds in Bavel organiseren wij een prachtig winemakers dinner  op vrijdag 11 november 2016. Fransz Wehrheim  van het gerenommeerde  Weingüt Dr. Wehrheim zal op deze avond persoonlijk aanwezig zijn om een diversiteit aan prachtige wijnen toe te lichten. Hij zal u zoveel mogelijk vertellen over het bedrijf, de verschillen in wijngaarden en de wijze van wijnproductie. Gedurende deze avond worden er bijzondere gerechten geserveerd die door Vincent Hendiks en zijn team bij de wijnen zijn gecombineerd. Wees er snel bij om deze informele en informatieve avond mee te maken. Na afloop bieden we u de mogelijkheid de wijnen tegen gereduceerde tarieven te bestellen.

 

Prijs: € 75,- all-in (aperitief, 4 gangen diner, wijnen, tafelwater en koffie met friandises)

 

Resereveren voor dit evenement niet meer mogelijk.

 

Helaas is reserveren voor dit evenement niet meer mogelijk

 

Aanvang: 18:30- afsluiting rond: 23:00

 

Adres:

Gilzeweg 24
4854 SG BAVEL

rbara Roth van Sekt und Weingüt Wilhelmshof komt persoonlijk op deze avond tekst en uitleg geven over dit bijzondere wijnbedrijf met een nationale en internationale reputatie. Op deze avond proeft u een aantal van de meest mooie wijnen in combinatie met een prachtig diner dat Danny Tsang en zijn team voor u zal verzorgen.
Reserveer deze datum alvast in uw agenda!!
De aanmeldingen voor deze speciale avond gaan via Restaurant O & O : info@restaurantoeno.nl of telefonisch via telefoonnummer: 0165-5383249.
Wij bieden deze geheel verzorgde avond aan voor € 89,50 p.p.
aanvang: 18:30 afsluiting rond: 23:00

 

 

Restaurant Van Ouds


Restaurant Van Ouds is een uniek en authentiek restaurant, gevestigd langs een eeuwenoude postroute, net buiten het dorp Bavel. We verwelkomen u graag in een warme, informele sfeer waarin u zich meteen thuis voelt en onthalen u met bijzondere gerechten uit onze keuken. Wij bereiden heerlijke pure gerechten, modern in uitstraling en klassiek in bereiding. Gebruikmakend van dagverse, mooie producten uit de regio en ver daarbuiten. Onze open keuken biedt u een kijkje achter de schermen waar u Vincent Hendriks chefkok/eigenaar en Michiel van Camp vol passie aan het werk kunt zien! Onze gerechten kenmerken zich door het gebruik van verrassende ingrediënten, die we met oog voor kwaliteit en mogelijkheden selecteren. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht en service zodat ieder avondje uit bij Van Ouds een feestje is!

Weingut Dr. Wehrheim

 

In het pittoreske Birkweiler in de Pfalz-regio in Duitsland ligt het prachtige Weingut Dr.Wehrheim. Deze regio staat bekend  als één van de kwaliteitswijnbouw gebieden in het zuiden van Duitsland. De bodem in dit gebied is zeer divers waardoor de  wijngaarden een breed assortiment aan stijlen presenteren. Zand, kalk, klei en leisteen zijn bodemtypen die hier de  boventoon voeren. Weingut Dr. Wehrheim is een echt familiebedrijf dat veel waarde hecht aan traditie, trends laten ze  graag aan zich voorbij gaan, maar met inzet van moderne technieken wordt zo traditioneel mogelijk wijn gemaakt. Deze  visie is terug te vinden op zowel het wijngoed als in de wijngaarden. Ecologisch en biologische wijnbouw zijn het  handelsmerk van Karl-Heinz Wehrheim die met de hulp van de rest van de familie zorgt voor bijzondere, eerlijke en  finesserijke wijnen. Een greep uit het assortiment laat zien dat er veel mogelijk is om kwaliteit te maken. Zo zien we  Riesling met frisheid, elegantie en mineraliteit, Weisser Burgunder met fruit, harmonie en rondeur en Spätburgunder die  met de fijnheid en complexiteit zo naast grote Bourgognes mag worden geplaatst. Daarnaast staan Sylvaner, Sauvignon  Blanc, Chardonnay, Grauer Burgunder en Muscateller aangeplant voor witte en de Sankt Laurent voor rode wijnen.   Grossen Gewächsen 'GG', Mandelberg en Kastaniënbusch, zijn de Grand Cru wijngaarden van het Domein, oude stokken die in de beste wijngaarden staan, en brengen uitzonderlijke wijnen voort met rijkdom, complexiteit en harmonie die tot de beste van deze Duitse regio behoren.Reactie schrijven

Commentaren: 0